Mars 2024 - News / Release notes - Skolon Support

Mar 15 2024

Mars 2024

Authors list

Ny funktionalitet - Synkar och dataflöden

Under hösten och våren har modulen "Synkar och dataflöden" lanserats och uppdaterats löpande med funktionalitet för provisionering och inloggning till Digitala Nationella Prov, samt möjlighet för en fullständig livscykelhantering till både Google, Microsoft och Apple School Manager.

Läs mer om Synkar och dataflöden på följande supportartikel.

Ny funktion - Öppna verktyg i ny flik

Organisationsadministratörer har nu möjlighet att välja att alla nya användare som skapas ska öppna sina verktyg i ny flik.

Förbättringar - Menyval och navigering i Skol- och Orgadmin

Menyval och navigering i gränssnittet för skol- och organisationsadministratörer har uppdaterats och fått ett fräschare utseende.

Yes, this tcket was helpful. No, this article was unhelpful.